Ofte stillede spørgsmål

Nej, det behøver du bestemt ikke. Vores hold er inddelt i niveauer, og har ikke nødvendigvis noget med dans at gøre. Vil du gerne danse, så kan du tage Poledance, Girly Dance eller Dancehall holdene. 

Du vil hurtigt opdage, at både motorik og koordinering forbedres.

Læs mere under holdtyper >> 

Pole Beginners: Til Pole Beginners er det en god idé at tage shorts på indenunder et par træningsbukser/leggings. Nogle gange skal vi bruge bar hud for at sidde fast, og nogle gange vil vi gerne have bukser på til at beskytte huden lidt. Vi træner på bare tæer.

Tag venligst smykker af inden timen. 

Aerial Hoop & Aerial Silk: Tag lange tætsiddende bukser på, og evt. en langærmet trøje med. Vi træner på bare tæer.

Flexy, Core & Stretch: Til smidighedshold skal du gerne have bukser på, som kan tåle stræk. Sokker er en god ide at have med også. 

Poledance, Girly Dance og Dancehall: Til dansetimerne kan du tage træningstøj på, som du føler dig godt tilpas i. Til både Girly Dance og Dancehall skal du have indendørs sko med. Til Poledance er knæbeskyttere et fornuftigt udstyr og evt. sokker.

Første gang du skal træne hos os kan du booke dig på:

Pole Beginners – Silk Beginners – Hoop Beginners – Girly Dance – Dancehall – Flexy – Core & Stretch

Du kan læse nærmere om holdtyper for at se om det passer til dit niveau.

Når du har købt en prøvetime, kan du efterfølgende booke dig på et Beginners hold. Vil du på et andet hold, så skal du købe en enkelttime. Læs mere om vores priser >>

Log ind i bookingsystemet og klik på “Se alle”. Her kan du annullere et hold. På mobil skal du scrolle lidt ud til den ene side, før du kan se “annuller” knappen. 

Afmeld holdet 4 timer inden holdstart. Knappen forsvinder hvis fristen er overskredet og resultere i en bøde eller et mistet klip. 

Ja, det kan du tro, at du kan. Vi tager udgangspunkt i vores medlemmers niveau og arbejder derudfra. Vil du gerne blive mere smidig, så kan du med fordel deltage på vores Flexy hold. 

Læs mere om vores holdtyper >>

Ja, det kan du tro, at du kan. Vi tager udgangspunkt i vores medlemmers niveau. Vores hold er for alle. Du vil sandsynligvis se resultater allerede efter et par måneder. 

Læs mere om vores holdtyper >>

Nej, det har intet med sagen at gøre. Poledance og polefitness er en træningsform, der er sjov og motiverende. Godt nok stammer det fra strippens verden, men er nu blevet så meget mere end det. 

Når vi træner har vi ofte shorts og sportsbh på, da vi skal kunne sidde fast i huden. 

Book din prøvetime >>

Som udgangspunkt underviser vi på dansk, men når vi har engelsktalende medlemmer på holdene underviser vi på engelsk, da  vi forsøger at tage hensyn til sprogbarrierer. 

Det kan være fordi, du er oprettet i en forkert afdeling. Kontakt os, så skal vi nok rette det til.

info@houseofpole.dk

+45 2236 3475

Ja, det kan du. Vi tager et mindre gebyr. Er du i en bindingsperiode, kan du ikke sætte det i bero. Minimumsperioden er én uge og maksimum er 3 måneder i løbet af et kalenderår.

Se gebyrpriser >>

Ja, vi har forskellige bindingsperioder på vores medlemskaber. HoP Pass er en klippekortsordning og regnes ikke som et medlemskab.

Se vores medlemskaber >>

I kan sagtens træne hver for sig og er som sådan ikke afhængige af hinanden. 

Hvis den ene melder sig ud, ændres det tilbageværende medlems medlemskab sig til Pole Addict, og det er således denne pris, der gør sig gældende efterfølgende. 

Se vores medlemskaber >>

Hvis du opsiger dit medlemskab (forudsat at du er udenfor bindingsperioden) inden den 15. i en måned, så løber medlemskabet måneden ud. Opsiger du det efter den 15. i måneden løber medlemskabet resten af indeværende måned + 1 måneds opsigelse den følgende måned.

Du skal opsige dit medlemskab i vores bookingsystem. 

Log ind > Gå til “Min konto” oppe i højre hjørne > Opsig medlemskab

Log ind i bookingsystemet og opdater din kortoplysninger. 

Vi vil gerne være sikre på, at man har fået forældrenes tilladelse til at træne hos os, hvis man er under 18 år. Derfor skal en forælder til en person under 18 år signerer med et cpr. nummer. Forbindelsen er krypteret. 

 

Alle personlige oplysninger behandles fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjemand. Oplysningerne kan blive brugt internt til f.eks. analyser af brugeradfærd. Foreligges der en retskendelse, ser House of Pole ApS sig nødsaget til, at videregive oplysninger. Alle cpr.nr. bliver krypteret, så de opbevares sikkert. House of Pole ApS er dataansvarlig.

Alle betalinger foretages af ePay. Alle oplysninger vedrørende kreditkort, gemmes af ePay og krypteres via en sikker forbindelse. Hertil benyttes SSL-kryptering.

Alle koder opbevares sikkert i krypteret form.