Professionelt photoshoot med J.Brown

Vil du have taget et smukt billede af din yndlingsposition i pole’n? 

Så har du chancen nu! 

4. april kommer J.Brown til Danmark – hvor vi er så heldige at kunne sætte et photoshoot op med ham i vores afdeling på Frederiksberg. Photoshootet vil være mellem kl. 10 og 18. 

Du vælger selv, om du vil have billeder i pole’n, hoop’en eller i silken.

For at opnå det bedst mulige resultat afholder vi en photoshoot workshop lørdag d. 28. marts kl. 10.30-12.00 i House of Pole på Frederiksberg.

Du kan vælge mellem 2 pakker (pris for ekstra billede 150,- pr. styk): 

  • 1 time for 3 personer
  • 5 redigerede billeder
  • Adgang til vores photoshoot workshop

Pris 400,- pr. person (ikke refunderbart)

  • 1 time for 2 personer
  • 8 redigerede billeder
  • 2 forskellige baggrundsfarver
  • Adgang til vores photoshoot workshop

Pris 750,- pr. person (ikke refunderbart)

Photoshoot workshop - 28.3 kl. 10.30-12.00

Vi hjælper dig på workshoppen 28. marts, så du får mest muligt ud af dit photoshoot. Det kan være alt fra din position til hænder eller ansigtsudtryk. Hvis du heller ikke ved, hvilke positioner du kunne tænke dig at lave, så hjælper vi også med det. 

Workshoppen er inkluderet i prisen. Ønsker du ikke at deltage i workshoppen, så send os en mail – og vi fratrækker den i prisen. 

Både Kristvør Dam og Agne Slepionkaite har danse- og polebaggrund samt erfaring med at posere. Kristvør har arbejdet sammen med en lang række fotografer, så de skal nok lære dig et trick eller to. 

Praktisk info

Du får tilsendt et link, hvor du kan se alle dine billeder. Derefter vil du kunne vælge de 5 eller 8 bedste billeder, afhængigt af hvilken pakke du har købt. Ventetiden er maksimalt 8 uger, før du modtager dine flotte, redigerede billeder.  

Inden din photoshoot workshop med Agne og Kristvør er det en rigtig god ide at finde ud af, hvilke sæt tøj du godt kunne tænke dig at bruge. Så kan du medbringe det på dagen og afprøve det i praksis samt få fif til, hvad du muligvis kan gøre for at få det til at fungere bedre. Tænk også på en masse positioner (8-12), som du godt kunne tænke dig at få input til. Nogle vil fungere, og andre vil måske ikke. Hvis du forbereder dig, får du mest ud af workshoppen.