Privatlivspolitik - Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos House of Pole har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Dit CPR-nr.
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen og du kan få din elskede poletræning så let tilgængeligt som muligt i vores online bookingsystem. Dine personoplysninger er krypteret i vores system. Hvis du ikke ønsker, at vi skal have dit personnummer, så er du velkommen til at indtaste din fødselsdato efterfulgt af 1234 (kvinder) eller 1233 (mænd), som de sidste 4 cifre. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål de er indsamlet til. Oplysningerne gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. 

 

Behandling af personoplysninger – samtykke

Vi beholder og behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant, hvor imens du er tilmeldt til vores nyhedsbrev. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os – men hvorfor skulle du nu også det? 😉 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails. 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt (dit køb) eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. 

Vi anvender tredjeparter bl.a. til behandling af dine betalingsoplysninger (ePay), og hvis du har valgt at få vores spændende nyhedsmail (Mailchimp). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. 

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

House of Pole

CVR-nr.: 34000778

Rolighedsvej 8

1958 Frederiksberg C

Tlf: 2236 3475

E-mail: info@houseofpole.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har afsluttet dine medlemskaber og/eller klippekort. 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. 

Hvis du ønsker at klage over House of Pole’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen; Borgergade 28, 5., 1300 København – Telefon 33 19 32 00 – E-mail: dt@datatilsynet.dk.